Gamarus sušený 1000ml

Gamarus sušený 1000ml
na dotaz
na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
???
Přepravní společností:
na dotaz
Osobní odběr:
na dotaz
Kód0005254
Produkt nebyl hodnocen
Popis

Gamarus jsou drobní koryši, žijící v mírně tekoucích vodách. Mají obloukovité tělíčko zbarvené do šedožlutavé až oranžové barvy. Převážně obývají spodní část vodního sloupce mezi rostlinami, nebo spodními strany kamenů.

Gamarus je velmi bohaté krmivo na živiny a minerální látky. Gamarus se suší na slunci při přirozeném stavu a to ihned po vylovení. Sušený gamarus je vhodnou potravou pro větší ryby, jako jsou cichlidy a sumci. Rovněž patří k doplňkovým krmivům pro vodní želvy a raky, kde podporuje růst kostí nebo krunýře. Doporučujeme krmit v menším množství i několikrát denně.

Gamarus je doplňkové krmivo pro vodní želvy. Tito ráčci jsou většinou želv přijímány s velkou oblibou, ale nestačí jako jediná potrava, je to pouze doplněk stravy. Díky své velikosti jsou gamarusi vhodní i pro mláďata.

Pozor - gamarus absolutně nestačí jako jediná složka jídelníčku! Zajistěte želvám pestrou dietu - podávejte celé sladkovodní rybky, šneky, žížaly, kuřecí a hovězí vnitřnosti, filé, hmyz, různé granule pro želvy atd. Důležitá je také rostlinná složka jako jsou různé listy rostlin a salátů, želvy podle chuti přijímají i ovoce. Želvy během života mohou výrazně měnit své chutě, proto průběžně zkoušejte i potravu, kterou dříve odmítaly.